Missie

Zonneveld is de specialist op het gebied van betonwerk voor aannemers die de meerwaarde van het totaalpakket zoeken. Dit realiseren we door:

  • Betrokken medewerkers
  • Engineering
  • Leverantie van materiaal, materieel en onderaannemers.

Betrokken medewerkers

De medewerkers van Zonneveld zijn “Zonneveld”. Jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgt voor kwaliteit, veiligheid en het efficiënt en effectief uitvoeren van werkzaamheden.

Engineering

Vanaf de calculatie fase tot aan de oplevering zorgt Bouwbedrijf Zonneveld voor de juiste ondersteuning tijdens calculatie, werkvoorbereiding en werkbegeleiding van uw project. Met behulp van moderne software leveren wij calculatiewerk, planningen, werkplannen -en tekeningen. Onze projectleider en uitvoerders zijn uw gesprekspartners op het project.

Slijptal staalwerk Zonneveld B.V.

Leverantie materiaal, materieel en onderaannemers

De volledige leverantie en afroep van bouwmaterialen als beton en wapening. Het leveren van de juiste bekisting inclusief accessoires en veiligheid en het inhuren van onderaannemers voor specialistische werkzaamheden als kraan, vlecht, stort en steigerwerk.

Visie

Het borgen van continuïteit van Zonneveld door in te spelen op de veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Bouwbedrijf Zonneveld richt zich op een klantenkring die kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zoeken voor hun projecten.